S*ABO VOLO´S CATTERY      

 

Adoption

 

Reserverad = Intresse finns, men inget bestämt 

Tingad = Handpenning är erlagd och ingen annan kan göra anspråk på katten. 

Såld = Katten är helt och hållet betald

****

Handpenningen är ej återbetalningsbar om köparen ångrar sig.

Däremot om något oförutsett skulle inträffa med katten, betalas handpenningen självklart tillbaka. 

Kattungarna levereras ej före 12 veckors ålder, snarare vid 13-14 veckor då de har mer nytta och gläde av sin mamma och sina syskon under den här perioden av sitt liv.

Mina kattungar säljs inte via enbart mailkontakt, men en första kontakt per mail är ok och då vill jag gärna ha en bra presentation av dig. Jag säljer inte heller på avbetalning.

Kattköpet ska vara väl igenomtänkt och man ska kunna erbjuda ett fullgott och permanent hem. En katt kan leva länge!

Vid leverans har kattungarna en stamtavla från SVERAK (Sveriges kattklubbars riksförbund), de är avmaskade, dubbelvaccinerade, ID-märkta med micro chip och har en färsk veterinärsbesiktning. En sk doldafel försäkring finns också på alla mina kattungar. Denna försäkring skall inte förväxlas med en ordinär veterinär/liv försäkring.

 

Vad behöver man när man köper en kattunge?

Mat och vattenskålar, sandlåda och sand + spade, en fullgod försäkring, transportbur och kvalitéfoder från fackhandeln. (torrfoder) Lite burkmat kan också uppskattas av katten.

Pälsvårdsverktyg som kam, borste och antistatspray. Ett bra schampo och klotång är också nödvändiga att ha. 

 

Ungarna är vana att äta av Royal Canins Persian torrfoder och äter även burkmat ett par gånger per dag, vilket jag önskar att de får göra fortsättningsvis.

 

Man får med sig en kasse med torrfoder, lite "blötmat", en filt och lite leksaker som täcker behovet de första dagarna. En pärm med alla viktiga handlingar så som stamtavla, besiktningsintyg, kontrakt och goda råd.

 

Självklart får man support så länge man vill och önskar. 

 

 

English coming

 

 

 

S*Abo Volo´s XTC